Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate – GDPR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C.Medstoria  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
 
Medstoria S.R.L. nu incurajeaza mesajele SPAM si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse.
Medstoria S.R.L nu va furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu va vinde, nu va oferi, nu va face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu va divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara consimtamantul dumneavoastra explicit.
 
Colectam si prelucram datele personale doar pentru a procesa si livra comenzile si ofertele solicitate de dvs, pentru a solutiona probleme referitoare la comenzi, pentru transmiterea de oferte speciale, publicitate si marketing. Refuzul transmiterii datelor dvs personale ne pune in imposibilitatea de a va putea onora comenzile transmise.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia datelor prelucrate pentru facturare. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la dresa contact@medstoria.ro
Informatiile despre dvs pe care le colectam prin intermediul formularului de contact/formularului de inregistrare/abonare la newsletter din site-ul nostru, sau prin convorbirile telefonice cu angajatii nostri pot include: nume, numar de telefon, adresa, adresa e-mail, companie, data nasterii, sexul, sau alte informatii, daca este cazul.
 
Prin completarea datelor dvs, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare si ca acceptati ca datele dvs personale sa fie incluse in baza noastra de date si va dati consimtamantul explicit ca aceste date sa fie stocate si prelucrate in scopurile de mai sus.